Мини Заем с големи отстъпки по кредитите за Коледа

 

За пореден път от кредитна компания Мини Заем са помислили за всички свои клиенти, които имат нужда от навременна финансова помощ за предстоящите коледни и новогодишни празници.
От небанковата финансова организация стартират зимната си промо кампания с 25% отстъпка от разходите, която стартира на 26.11 и приключва на 26.12. 2021 година.
Искате ли да посрещнете празниците, без да се притеснявате дали ще ви стигнат парите? Искате ли да зарадвате близките си с подаръците, за които си мечтаят?
От кредитна компания Мини Заем са до вас, за да направят Коледата ви незабравима.

За кого е предназначена зимната промоционална кампания на кредитната компания?

От отстъпката по заема могат да се възползват всички клиенти на кредитната компания – и нови и редовни кредитоискатели. Единственото условие е да поискате своя бърз кредит на вноски  или на кредит до заплата от 26.11 до 26.12.2021 година.

Как да вземете своя кредит с отстъпка от Мини Заем?

• Изчаквате началото на зимната промо кампания (26.11.2021г.)
• Влизате на онлайн платформата на кредитната компания
• Заявявате желанието си за заем и при одобрение го получавате с 25% от разходите по погасяването му
Кандидатстването е изцяло онлайн, не се изискват купища документи и никой не ви разпитва за какво ще изразходвате заема. И най-важното – не само получавате финансовата помощ, от която имате нужда с 25% отстъпка, но и отпуснатите средства са по сметката ви само няколко часа след одобрението.

Защо да поискате кредит с 25% отстъпка от тази кредитна компания?

Небанковата финансова организация е повече от 10 години на кредитния пазар у нас и е сред компаниите, които се ползват с голямо доверие сред клиентите си. И това съвсем не е случайно. Мини Заем не само предлага бързи онлайн кредити при едни от най-ниските разходи, но и през цялата година провежда различни промоционални кампании, в рамките на които предоставя заеми с големи отстъпки от разходите, начислени по погасителния план.