Потребителски кредити на вноски

Кредити на вноски за всеки

 

Рано или късно почти за всеки идва момент на финансови затруднения. Много хора обаче се колебаят дали да изтеглят кредит заради общоприетото схващане, че вноските са големи и трудни за обслужване. Компаниите за бързи кредити обаче са намерили решение за този тип проблеми. Те вече предлагат услугата „Кредити на вноски”, покрай която всеки потенциален клиент сам може да определи размера на вноската, която може да си позволи.

„Кредити на вноски” са предлага в две разновидности – със седмични вноски и с месечни вноски. Допълнително обезпечение не се изисква. Допустимият срок за обслужване на кредит със седмични вноски е най-често от 12 седмици до 52 седмици. Допустимият срок за обслужване на кредит с месечна вноска пък е от 3 месеца до 12 месеца. Първият вариант е по-подходящ за хора през чиито ръце минават постоянно финансови потоци. Става дума най-вече за по-дребни търговци, които в определен момент изпитват нужда от допълнителен ресурс за оборотни средства. Вторият вариант е по-подходящ най-вече за семейства, които разполагат с еднократен месечен доход.

Максималната сума, за която може да се кандидатства най-често е рамките на 5000 лв. Кандидатстването и за двата типа услуга е бързо, удобно и дискретно. То може да стане факт както на място в офис на компания за бързи кредити, така и по телефона или онлайн. Бюрокрацията е сведена до минимум, а единственият необходим документ е валидна лична карта на кандидата. Одобрението става факт най-късно до 24 часа. Горе-долу такъв е и периодът, в който заявената сума може да бъде получена. Това може да стане както на място в офис на избраната компания, така и по банков път или чрез разплащателната услуга Изи пей. Такива са и вариантите за обслужването на кредита. Много важен момент е редовното обслужване на вноските, което може да донесе на клиентите отстъпки или допълнително улеснение при нужда от кредитиране в бъдеще. Допълнителен плюс тук е фактът, че на клиентите редовно се напомня падежът на следващото им плащане.

Някои от компаниите за бързи кредити предлагат и възможност за рефинансиране след изплащане на повече от половината от кредита като то се предлага единствено на лоялни клиенти. Това става чрез изтегляне на нов кредит като част от него отива за покриване на старите задължения, а клиентът сам избира как да действа с остатъка от сумата. Рефинансиране може да се търси и от различна компания за бързи кредити като идеята е да се намерят по-изгодни условия като намаляване на месечната вноска или усвояване на по-голяма сума, но със запазване на досегашната вноска.